Why Search Terms Help Advertise About

 

Автори


Second-Box net е направена от екипа на strawberry prolog под ръководството на Димитър Добрев.

Този сайт е собственост на "АЕ - Димитър Добрев" - всички права запазени.

Изпратете ни e-mail, ако искате да получите лиценз за Second-Box технологията и да направите собствен e-mail сървър. Изискванията са да докажете, че сте надеждна компания, която няма да компрометира услугата Second-Box.
 

Second-Box


Second-Box е e-mail сървър, който предлага безплатни e-mail адреси, подобно на yahoo.com, hotmail.com, abv.bg и други. Новото при нас е, че ние не разчитаме на рекламата за да си покрием разноските за поддръжката на сървъра и затова няма да досаждаме на потребителите си с рекламни банери и писма с рекламно съдържание.

Не само, че ние няма да ви безпокоим с реклама, но никой няма да може да го направи. Ако някой поиска да ви изпрати рекламно съобщение, то той ще трябва да ви плати за загубеното време. Вие сте този, които ще решава колко струва вашето време и дали дадено писмо заслужава да бъде глобено като досадно. Ако изпратената ви информация е полезна, то вие би трябвало да не глобявате изпращача, защото в противен случай, той може да спре да ви пише.

Second-Box е една нова рекламна медия, в която рекламодателя плаща директно на рекламополучателя. Досега рекламодателите ни плащаха косвено, например като спонсорират различни предавания. Досега единствения възможен начин за реклама беше като се натрапва нежелана информация, която се пробутва заедно с нещо по-интересно. Сега може да се рекламира чрез изпращане на желани от потребителите писма.

Дори да ги нямаше тези уникални възможности за реклама, то Second-Box пак би била полезна защото тя дава на потребителите си безплатна и чиста пощенска кутия, в която няма да се получават писма от досадници и която няма да се задръства от SPAM. Това е една услуга, която решава един важен проблем и при това го решава безплатно. Нещо повече, не само, че няма да плащате за тази услуга, а дори ще получите пари от нея. Тези които ще плащат са досадниците, а когато ни плащат те няма да ни се струват чак толкова досадни.

от екипа на Strawberry Prolog